• Altijd gratis bezorging (NL + BE)
  • Levertijd 10-14 dagen

De 10 Beste Verjaardagscadeaus van 2020

Door Mary Janine Henson Op January 27, 2020

Geef je de jarige elk jaar een fles wijn cadeau of kom je bij het uitzoeken van een verjaardagscadeau nooit echt verder dan een cadeaukaart? Lees dan even verder. We hebben namelijk speciaal voor jou de 10 beste verjaardagscadeaus uitgezocht, zodat je bij het volgende verjaardagsfeest eens lekker origineel voor de dag kunt komen. Kun je die fles wijn mooi voor jezelf houden. 

1. Muziekkussen

Een muziekkussen is een kussen met een ingebouwde speaker. Degene die op het kussen ligt kan de muziek goed horen, maar de omgeving niet. Handig voor iedereen die alleen in slaap kan vallen met muziek of voor de mensen met een snurkende partner. Je kunt het kussen op je stereo aansluiten maar ook op je tv of telefoon of tablet. 

2. Nintendo warmtemok

Zoek jij een cadeau voor iemand die is opgegroeid met Nintendo? Zoek dan niet verder. Deze Nintendo warmtemok is het gaafste cadeau om te geven aan elke Nintendo liefhebber. Zodra je er een warm drankje in giet verschijnt het bekende speelscherm. Dat drinkt toch net even wat lekkerder. https://www.youtube.com/watch?v=901LncOtQMI

3. Scratch Map

Is de jarige een fervent reiziger? Dan is deze scratchmap een raak cadeau. De travel addict kan elk land waar hij of zij is geweest wegkrassen op deze wereldkaart. Zo kan iedereen zien welke landen er al bezocht zijn. Vinden ze leuk, die globetrotters. 

4. Workshop

Collect memories, not stuff. Het is een bekend gezegde. Een beetje cheesy maar misschien ook wel een beetje waar. Regel daarom een workshop voor de jarige die je samen kunt doen. Je kunt kiezen uit talloze activiteiten. Wat dacht je van een didgeridoo workshop of een workshop casino spelen? 

5. Walkman met cassettebandje

Heel stiekem is het cassettebandje weer terug in de mode gekomen. Houdt de jarige wel van een beetje retro, kijk dan eens op marktplaats of je een oude walkman op de kop kunt tikken (overigens zijn ze nieuw ook nog wel te koop als je goed zoekt). Zet vervolgens de favo tracks van de jarige op een cassettebandje (waar je natuurlijk ook even een verjaardagsboodschap op hebt ingesproken) en voilà: een topcadeau. 

6. Facesocks (!)

Eén van de grappigste cadeaus om te geven zijn Facesocks. Door jouzelf ontworpen sokken met je eigen gezicht erop, of het gezicht van je hond, of het gezicht van de moeder van de jarige. Hilarisch! Het enige wat je hoeft te doen is een foto te uploaden en een achtergrond te kiezen. De rest regelt Facesocks voor je. 


We hebben zelfs een unieke 15% kortingscode voor je geregeld die je slechts tijdelijk kunt gebruiken, namelijk op de eerste 20 orders! 


Gebruik de code: CADEAU15 om jouw korting te verzilveren en hopelijk ben je niet te laat.

7. Jungle plant

Een beetje extra zuurstof in huis kan nooit kwaad. Een prima cadeau om te geven dus. Met een Areca, Pachira Aquatica, Dracaena of ficus geef je de jarige een beetje jungle voor in huis. Lijkt het tenminste nog wat in dat koude kikkerlandje van ons.

8. De heetste chili’s ter wereld

Is het een kookliefhebber die jarig is? Of een enorme uitslover? In beide gevallen is een pakket met de heetste chili’s ter wereld een dikke aanrader. Let bij de volgende verjaardag wel even goed op welke dipsaus je pakt van tafel.  

9. Tafel curling set

De guilty pleasure van menig mens. Curling. Een ontspannend spel waarbij je op een ijsbaan stenen in het midden van de cirkel moet krijgen. Je hoeft de jarige hiervoor niet naar de ijsbaan te sleuren want met een tafel curling set speel je dit rustgevende spel gewoon in de woonkamer of in de keuken. 

10. Survival kit voor slecht weer

Heb je eindelijk pauze op je werk, regent het! Daar gaat je wandelingetje buiten en zit je dan binnen tegen je collega’s aan te kijken. Herkenbaar? Misschien voor de jarige wel. Om hem of haar goed voor te bereiden op deze awkward situatie is de ‘bad weather survival kit’ het perfecte verjaardagscadeau. In het blikje zit een onder andere een pak gesprekskaarten en een set dobbelstenen, dé manieren om ongemakkelijke stiltes tegen te gaan.
TERUG NAAR BOVEN