• Altijd gratis bezorging (NL + BE)
  • Levertijd 10-14 dagen

De zwembroek als onderdeel van je zomeroutfit

Door Face Prints Op July 03, 2020  in faceprints.nloutfitzomeroutfitZwembroek gezichtZwembroek van FacePrints

Als je gaat zwemmen trek je een zwembroek aan. Maar wist je dat je een zwembroek ook prima kan toepassen in een hippe zomerse outfit? Sterker nog, een goede short is ideaal om in de zomer op meerdere manieren te gebruiken. Je loopt niet continu met een tas te sjouwen, een zwembroek is lekker luchtig en je kan er makkelijk in bewegen. Bovendien kun je een zwembroek helemaal customizen bij FacePrints.nl. Zo zorg je ervoor dat je altijd iets bijzonders aan hebt, en dat je er niet precies zo uitziet als al die anderen die niet op dit superslimme idee zijn gekomen.  

Wanneer een kan een zwembroek wel en wanneer niet?

Je trekt je felgekleurde zwembroek uit de kast, gooit er een t-shirt overheen en je bent klaar voor de bruiloft van je broer. *LUCHTHOORN!* 

STOP!!! 

Een zwembroek als onderdeel van je dagelijkse kloffie is natuurlijk prima, maar je komt er niet altijd mee weg. Naar een bruiloft, sollicitatiegesprek, vergadering of een bezoek aan de school van je kinderen is een zwembroek aantrekken geen goed plan. Wanneer kan het dan wel? 

  • Bij het zwembad
  • Op het strand
  • Op een festival
  • Tijdens het sporten
  • Op een strandfeest
  • Tijdens het sporten
  • Bij een barbecue in de tuin
  • Als je een drankje doet met vrienden
  • Tijdens een straatfeest 

Je zwembroek als korte broek gebruiken kan in sommige gevallen dus echt prima. Het zit lekker, de broek is snel droog in geval van een flinke plensbui, en als je zin hebt duik je zo het zwembad in (wel even je telefoon en sleutels uit je zak halen als er een zak in de zwembroek zit).  

Welke zwembroek kun je op straat aan? 

Niet elke zwembroek is geschikt om onder een t-shirt te dragen. Een t-shirt aantrekken terwijl je een speedo aan hebt zet niet echt zoden aan de dijk als het gaat om een modieuze look. Ook een strakke, korte short leent zich echt niet om te gebruiken in je zomertenue. 

Gebruik de korte, strakke zwembroeken alleen om in te zwemmen. 

De boardshorts of de wat korte shorts zijn wel prima te gebruiken als korte broek in je vrije tijd. Felle kleuren doen het extra goed dit jaar, en opvallende grappige prints zijn een heuse trend dit jaar. Bij FacePrints.nl vind je de perfecte zwembroek.

Een felle zwembroek met je gezicht erop gedrukt als korte broek dragen is niet alleen lekker makkelijk en comfortabel, maar je loopt ermee dus ook nog eens volgens de laatste trends bij. 

Deze zwembroek van FacePrints.nl maakt je outfit echt uniek

Ja, je las het goed. Een zwembroek met je eigen gezicht erop. Je maakt het zelf bij FacePrints.nl. Je hoeft alleen maar een goede foto van je hoofd (of die van iemand anders, of van je hond of kat) te uploaden en ons designteam zorgt ervoor dat de foto perfect op je zwemshort gedrukt wordt. 

De shorts zelf zijn van uitstekende kwaliteit en zitten lekker comfortabel. Perfect om mee te zwemmen en dé eyecatcher van je zomerkloffie. Omdat je jouw zwembroek helemaal zelf ontwerpt zal er niemand anders zijn die in dezelfde kleding rondloopt. Dat maakt je pas echt uniek! 


De gezichtszwembroeken van FacePrints.nl zijn niet alleen superleuk voor jezelf maar maken natuurlijk ook een hilarisch cadeau voor je vrienden. Gaan jullie met zijn allen op vakantie? Maak dan voor de hele club een geinig ontwerp. Op FacePrints.nl is dit binnen no-time geregeld. Wedden dat je deze zomer opvalt? 

TERUG NAAR BOVEN