• Altijd gratis bezorging (NL + BE)
  • Levertijd 10-14 dagen

Die zwembroek is toch geen gezicht? Jawel!

Door Face Prints Op July 01, 2020  in faceprints.nlZwembroek gezichtZwembroek van FacePrints

Als de zon zich goed laat zien is het ook voor jou tijd om te shinen. Maar hoe doe je dat als het enige wat je aan hebt een zwembroek is? Heel simpel, door een heel originele en unieke zwembroek te dragen. Een zwembroek die niemand heeft en waar je vol trots in kan rondlopen. Schouders naar achteren, kin omhoog en genieten van alle ogen die je volgen als jij langs de ligbedden van het zwembad naar de duikplank loopt. Heerlijk toch? 

Zet je eigen gezicht op je zwembroek bij FacePrints.nl

Hoe kom je nou aan zo’n unieke zwembroek? Kijk eens bij FacePrints.nl. Hier kun je de opdruk van je zwembroek namelijk helemaal zelf ontwerpen. Op de site kun je een foto uploaden van datgene dat je op je zwembroek wilt laten drukken. Een foto van je hond, of kat of zelfs een foto van je eigen gezicht! 


De zwembroeken zelf zijn van uitstekende kwaliteit en zitten super comfortabel. Bovendien zijn de customized zwembroeken helemaal niet duur. Voor een kleine prijs loop jij deze zomer in een in een super originele zwembroek op het strand. En het leuke is, deze zwembroek is zo on fleek dat je hem ook gewoon kunt dragen als je niet gaat zwemmen! Een festival, een bbq met vrienden, een potje voetbal. Het kan allemaal met deze herenzwembroek van FacePrints. 

Geef eens een echt origineel cadeau

Waarschijnlijk ben je al lang stiekem door je telefoon aan het scrollen op zoek naar een goede selfie om op je zwembroek te zetten. Maar heb je er ook al aan gedacht dat zo’n FacePrints zwembroek een perfect cadeau is? 


Is er iemand uit je vriendenkring geslaagd? Gaat er iemand trouwen of is je vader of broer binnenkort jarig? Vergeet dan de standaard cadeaubon en verras diegene met een unieke zwembroek. Zet voor de grap je eigen gezicht erop, of die van iemand anders. Je regelt het makkelijk online. 

Voel je de koning van het zwembad 

Niemand, maar dan ook niemand loopt in dezelfde zwembroek als jij, wanneer je een customized zwembroek bij FacePrints.nl bestelt. Een met een gezichten bedrukte short is niet alleen heel nice om te hebben, hij doet het ook nog eens lekker op als je instagramfoto’s. Een grappige zwembroek is bovendien dé zomertrend van 2020! 


Je kunt bij FacePrints kiezen uit een zwembroek in verschillende kleuren, met je hoofd er in het klein opgedrukt. Niet één keer, maar wel 50 keer! Je kunt de foto’s afwisselen met plaatjes van een flamingo. Lekker zomers! Je kunt er ook voor kiezen om je hele zwembroek de bedrukken met plaatjes van je gezicht. Niemand kan meer om je heen met deze zwembroek. En zie je het gezicht van je jarige vriend al voor je als hij zijn zwembroek met jouw gezicht uit de cadeauverpakking haalt! Haha! Dat is nog eens een topcadeau! Wacht niet langer met bestellen, want je haalt de zwembroeken met een gezicht erop nu voor een superscherpe prijs in de webshop.

TERUG NAAR BOVEN