• Altijd gratis bezorging (NL + BE)
  • Levertijd 10-14 dagen

“Ik vind het best wel heftig” Bas Smit drukt hoofd Nicolette op zwembroek

Dat een zwembroek die helemaal is vol gedrukt met afbeeldingen van iemands gezicht een hilarisch cadeau is om te geven weten wíj natuurlijk al lang. Maar nu heeft ook bekend Nederland onze unieke FacePrints ontdekt! 

Woensdag poste Bas Smit een filmpje op instagram van hemzelf in een FacePrints zwembroek met daarop het gezicht van zijn vriendin Nicolette van Dam.  

'Van ín m’n broekje naar óp m’n broekje'! schrijft Bas onder de video die gemaakt is door Nicolette. “Ik vind het best heftig!” reageert ze. En dat is het natuurlijk ook: Heftig, maar ook supergrappig!: Nicolette reageerde het volgende onder het filmpje:

@nicolettevandam1


Wil je jouw vriend of vriendin ook keihard aan het lachen krijgen, of zich super awkward laten voelen? Dan bestel je toch ook gewoon zo’n zwembroek? Niet met het hoofd van Nicolette erop natuurlijk, maar met het gezicht van je eigen geliefde! Het enige wat je doen om net zo’n toffe zwembroek te bemachtigen als Bas is een foto uploaden en je zwembroek uitkiezen. Ons designteam staat klaar om jouw zwembroek goed te bedrukken. 

“Normaal zit je in mijn broekje hahaha”

  • “ Oh wat errug!”  

Bas en Nicolette hebben duidelijk de grootste lol om de zwembroek van Bas en ook de mensen die reageren op de instagrampost zijn zeer te spreken over de outfitkeuze van Smit. 

Danijela_andric_casson is dol op de zwembroek van Bas:

Wilson Quezada  ligt in de deuk:


En Alison Verheijen komt ook niet meer bij:


Geen hysterische emoticons in de reactie van rickzuijdje; hij heeft namelijk een belangrijke vraag:

Nou, bij Faceprints.nl dus, want daar heeft Bas hem vandaan. Je kunt kiezen uit verschillende versies van de facePrints De zwembroek die Bas Smit aan heeft is de CUSTOM MASHUP SWIMSHORTS. Deze zwembroek is in zijn geheel gedrukt met foto’s van het gezicht. Zie je liever ook nog een kleurtje? Dan kun je kiezen voor de ‘CUSTOM SWIMSHORTS’ . Daarop zijn de plaatjes van je gezicht wat kleiner afgedrukt, zodat je ook de kleur van de zwembroek goed kunt zien. Je kunt zelf de kleur van de zwembroek kiezen. 

En dan zijn er nog de CUSTOM PUPSHORTS en de CUSTOM FLAMINGO SWIMSHORTS Ook bij deze shorts kun je de kleur van de zwembroek zelf kiezen. De plaatjes van je gezicht worden bij deze shorts afgewisseld met botjes (leuk als je een foto van je hond erop zet) of flamingo’s. 

Een unieke FacePrint is een feest om te dragen, en het is er misschien nog wel leuker om hem cadeau te geven! Zie je het gezicht van de ontvanger al voor je als hij zijn nieuwe zwemtenue tevoorschijn tovert en jouw gezicht hem stralend tegemoet grijnst vanaf de zwembroek? Regel het meteen online en je hebt binnen no-time je FacePrint in huis. 

TERUG NAAR BOVEN