• Altijd gratis bezorging (NL + BE)
  • Levertijd 10-14 dagen

Moedig onze jongens aan in je beste oranjeoutfit

Door Mary Janine Henson Op February 26, 2020

Zinderende spanning en overal wapperen oranje vlaggetjes. Wij zijn er weer bij en dat is prima. Viva Holandia! Het EK komt eraan en dus is het tijd om je complete oranjetenue van zolder te halen. Want winnen gaan we, maar dat lukt natuurlijk niet zonder de support van die-hard oranjefans. 

Nou hebben onze jongens nogal gekwakkeld de afgelopen jaren dus is het misschien handig om je oranje garderobe nog even tegen het licht te houden. De motten hebben in de karige voetbalzomers flink de tijd gehad om huis te houden in de kast. Misschien tijd voor iets nieuws? Je wilt Oranje natuurlijk wel aanmoedigen in je beste outfit. 

We geven je 5 tips voor zaken die niet mogen missen in je oranjesupportertenue (mooi scrabblewoord he?). 

1. De logische basics

Net als bij voetbal is bij een tenue de basis erg belangrijk. Een oranje t-shirt, een rood wit blauwe jurk of een oranje overal doen het altijd goed. 
Denk eraan dat als je in Nederland het EK gaat volgen het weer alle kanten op kan gaan. Zorg dus dat je goed voorbereid bent, zodat je in alle weersomstandigheden ons team kunt blijven aanmoedigen. Je zult zien dat je net dat belangrijke doelpunt mist omdat je een vest aan het aantrekken bent. 

2. Rood wit blauwe schmink

Goedkoop aan te schaffen en makkelijk mee te nemen. Het bestaat zelf in kant en klare stickvorm. Handig voor iedereen die na zijn werk meteen door moet naar een EK feestje of voor wie zin heeft om tijdens dat feestje iemand letterlijk te versieren. 

3. Facesocks

Draag jij altijd je geluksonderbroek tijdens de wedstrijden van Oranje? Wat dacht je van nog meer voorspoed met je nieuwe oranjesokken! Facesocks zijn niet zomaar sokken, maar sokken waar je gezichten op kunt laten drukken. Je hoeft alleen maar een foto te uploaden en een achtergrond uit te kiezen en dan worden de sokken voor jou gedrukt. Zet je eigen hoofd op je sokken of kies een foto van je favoriete EK speler. Met jouw lucky Facesocks aan wordt er geen wedstrijd meer verloren! 

4. Feestelijke accessoires 

De basics, de schmink en de sokken zijn binnen. Tijd voor de puntjes op de i: oranje accessoires. Oranje boa’s, bloemenkettingen, hoedjes, gimmicks van supermarktketens, oorbellen, toeters, pruiken. Noem het maar op. Normaal ben je al genoeg dagen in het jaar dus pak de boel erbij en maak het zo gek als je wilt. Oranje boven!

5.Een groep vrienden

Last but not least, je kunt er nog zo fantastisch uitzien, een EK wedstrijd kijken zonder een leuke groep vrienden is natuurlijk geen doen. Geen vrienden? Geen nood. Dit is de beste tijd om nieuwe vrienden te maken. Ga naar een plek waar gezamenlijk naar wedstrijden wordt gekeken zoals het centrum van de stad, het buurthuis of een café en voordat je het weet schreeuw je met een elftal aan nieuwe vrienden onze ploeg naar de finale. HUP HOLLAND HUP!

TERUG NAAR BOVEN